Hvad er HØTOFT?
Det er en ambition om at sælge vine fra mindre vingårde, hvor der værnes om håndværket, respekten for naturen og ikke mindst kærligheden til vinen. Det er vine med et levende, komplekst og “rent” udtryk, hvor man kan smage saften og kraften i vinen uden at det bliver (alt) for skørt.

Naturlige vine?
Det er groft sagt vine, som er lavet ved at spille alle naturens mange og komplekse tangenter. Om vinmageren så kalder sig økologisk, biodynamisk eller “naturlig” er for mig mindre vigtigt.  Og du kommer altså ikke til at høre mig prædike for, at naturlige vine er bedre end “almindelige” vine.

Arbejdet i marken og vinkælderen
Når man arbejder økologisk, biodynamisk eller “naturligt”, stiller det ekstra store krav til vinmageren. Vedkommende skal nemlig virkelig have styr på sine processer i såvel vinmarkerne som i kælderen, hvis ikke resultatet skal ende som vin, hvor de gode intentioner drukner i, hvad man nok vil kalde fejl.

Vinsmagninger?
Hvis I er mere end seks tørstige og nysgerrige deltagere, kan vi snildt finde ud af en vinsmagning.

Kontakt
Hvis jeg har vakt din nysgerrighed og vil høre mere, så smid mig enten en mail på nicolaihjensen@gmail.com eller sms på 28554354.